Klassieke badkamer met grandioze stijl

Voorbeeld van een klassieke badkamer

Het is altijd even puzzelen bij een renovatie van een badkamer. We zoeken steeds de perfecte opstelling waarin men zich gelukkig voelt. In deze gejaagde tijden is het steeds belangrijk om in deze intieme plaats, waar men voor zichzelf zorgt, ook even te kunnen uitblazen in stijl. Deze badkamer is hier een perfect voorbeeld van.

De ‘eyecatcher’ is hier natuurlijk het badkamermeubel Regent en de bijhorende spiegelkast. Het badkamermeubel is 155 cm breed, heeft 6 hoge soft-close laden en daartussen een opbergkast. De zwarte kleur van het meubel maakt een mooi contrast met het Carrara wit gepolijst tablet met een onderbouwwaskom. De spiegelkast heeft drie deuren met dubbelzijdige spiegels en is voorzien van drie ledlampjes. Om alle netjes te houden en niet te veel accessoires, handdoeken en sanitaire producten doorheen de badkamer te hebben helpen de 2 kolomkasten aan weerszijde van het meubel een groot deel. Deze Regent kolomkasten geven het meubel een indrukwekkende indruk, terwijl de verfijnde afwerking van de Regent reeks, deze badkamer elegantie meegeven. De afgeronde hoeken en de profielen van deze reeks stralen een rustgevende klassieke sfeer uit. De blinkende rustieke tegels tegen de muur zijn in een gebroken wit en de vloer is betegeld met retro tegels met een stermotief. Opnieuw een wel doordachte keuze die het uitbundige meubelensemble verzachten.

De Balasani hang WC met zwart eiken zitting herhaald de klassieke toets en kleurtonen die gekozen werken in deze badkamer en past naadloos op de muurtegels.

De ronde spiegel en leuke wandlamp in Art-Deco stijl is een speels element die zeker niet misstaat in deze grandioze badkamer.

Onder de indruk? Of nieuwsgierig? Aqua Prestige staat klaar om u verder te helpen!

Producten Aqua Prestige:

Regent meubel 155: 600.42150

Regent spiegelkast: 600.42100

Regent kolomkast met 2 gesloten deuren (h: 210 cm): 600.42600 - Ook beschikbaar met glazen deuren bovenaan.

Balasani Hang WC: 240.04780

Wc-zitting in massieve eik met soft-close zitting: 640.SC050

Regent 155 badkamer meubel met spiegelkast

Klassieke stijl Balasani hang WC

Voorbeeld van een retro badkamer

  • Geplaatst op: 11 juni 2021 11:53
  • Auteur : Gilad