Over ons

Over aquaprestige

Landelijke badkamers

Al meer dan 25 jaar verdeelt Aqua Prestige individuele en kwalitatieve producten voor de landelijke of cottage badkamer. Functionele en tijdloze elegantie zijn onze passie. Onderzoek naar innovatie, het toepassen van nieuwe fabricagemethoden en de liefde voor ambachtelijke tradities staan bij ons aan de basis van onze verschillende producten voor de badkamer. Neem gerust een kijkje op de website van Aqua Prestige.

Design badkamers

Aqua Sento is een divisie van Aqua Prestige die zich richt op persoonlijk en doordacht maatwerk. Uw design badkamer verdient een plaats te zijn waar u kan thuiskomen en herbronnen. Geen enkele ruimte is namelijk persoonlijker dan de badkamer, waar u uw dagelijkse rituelen uitvoert, maar ook zorgeloos kan wegzinken in een ontspannend bad. Uw badkamer is een veilige thuishaven die uw DNA moet uitstralen. Daarom is persoonlijkheid en maatwerk zo belangrijk. Bij Aqua Sento hebben we een ruime keuze badkamers die buiten deze flexibiliteit een tijdloos mooi design meedragen. Uitgevoerd in kwaliteitsvolle materialen zoals Solid Surface voor onze douchevloeren en wastafeltabletten, kraanwerk en douche systemen in echte messing, verschillende collecties badkamermeubelen in eik of lak. Alles met dat uniek en flexibel karakter waar u heel lang plezier aan zal beleven.

Ga naar Aqua Sento

Toonzaal

De toonzaal van Aqua Prestige ligt centraal in België. Ze is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. Je kan er heel wat functionele badkamers in cottage, klassieke en Engelse stijl ontdekken. Het assortiment bestaat uit badkamermeubels, baden, wastafels, toiletten, kraanwerk, douches, radiatoren en toebehoren.

We tonen verschillende elegante oplossingen en wat deze voor u kunnen betekenen. Kom zeker langs en laat ons u adviseren en begeleiden tijdens uw zoektocht naar de ideale badkamer. Maak gerust een afspraak op de pagina ‘Showroom’.

Een vleugje geschiedenis

Aqua Prestige werd in 1995 in het leven geroepen als een familiebedrijf door Raymond Moulard, zijn zoon Frederic Moulard en vennoot Guy Plaisant. Raymond en Guy waren reeds sinds 1965 actief in de sanitaire sector en hun enorme ervaring en interessante contacten gaven Aqua Prestige een vliegende start. De focus lag toen op de landelijke badkamer. Aqua Prestige bracht succesvol kwalitatieve en unieke producten op de markt. Al snel vervoegde ook Stephane Moulard, de jongste zoon van Raymond Moulard, het bedrijf dat steeds bleef groeien. In 2010 startte Aqua Prestige met een collectie sanitaire producten voor de design badkamer en in 2013 werd hiervoor de divisie Aqua Sento in het leven geroepen. Aqua Prestige staat voor de landelijke badkamer (Cottage en landelijke stijl) en Aqua Sento brengt alles voor de design of hedendaagse badkamer.

Alle werknemers van Aqua Prestige vormen een grote familie. Iedereen werkt hier samen in een positieve sfeer aan onze grootste uitdaging: die unieke en kwaliteitsvolle badkamer voor u!

Ons team

Frederic2019.jpg

Frederic Moulard

General Manager

Patrick2019.jpg

Patrick Vandervaeren

External Sales

OlivierCl2019.jpg

Olivier Claeyssens

External Sales

Daniel2019.jpg

Daniel Devroede

External Sales

Bernadette2019.jpg

Bernadette Bourguignon

Internal Sales

+32 (0)2 673 12 25

Véronique2021web.jpg

Véronique De Geest

Internal Sales

+32 (0)2 673 12 25

Chantal2019.jpg

Chantal Walravens

After Sales Service

+32 (0)2 673 12 25

Gilad2019.jpg

Gilad Peltier

Marketing

+32 (0)2 673 12 25

Olivier2019.jpg

Olivier Smets

Logistics

Mozer2019.jpg

Mouse de Castro

Logistics

Marc2019.jpg

Marc Smagghe

Logistics

Michel2019.jpg

Michel Grzywa

Logistics

Leonila2019.jpg

Leonila Ansula

Office Maintenance