De zoektocht naar uw badkamer

Badkamer Andrea 01

Het moeilijkste deel bij een badkamerrenovatie is keuzes maken. Voor welke stijl ga ik? Zal het wel passen binnen het karakter van mijn woning? Vandaar dat Andrea uit Gooik uiteindelijk terecht kwam bij de landelijke badkamermeubels van Aqua Prestige. Haar keuze was al georiënteerd naar de meer klassieke badkamer. Doorheen haar zoektocht kwam ze kanshebbers tegen die uiteindelijk niet voldeden aan haar wensen. Vaak was het kleurenpalet te beperkt om aan te sluiten bij haar woning. De kranen binnen het aanbod te modern of van een kwaliteit waar je vraagtekens bij plaatst. Het investeren in een nieuwe badkamer is een keuze waar je vermoedelijk de volgende 20 jaar mee gaat moeten leven. Dus even goed rondkijken op de markt is belangrijk. En als er op een bepaald moment een vonk overslaat weet je dat je goed zit!

Andrea :”Toen ik de toonzaal van Aqua Prestige in Vilvoorde bezocht kreeg ik een leuk gevoel. Zoveel keuze betreffende landelijke badkamer meubelen en baden had ik nog nooit gezien.” Aqua Prestige heeft inderdaad een zeer groot aanbod van modellen. Verschillende afmetingen en opstellingen, van strak landelijk tot de romantische cottage sfeer. De uiteindelijke keuze viel op het Regent 155 badkamermeubel. Een verfijnd model met licht afgeronde hoeken en ‘heel’ wat opbergruimte. Zes hoge smalle soft-close laden en een grote kast met twee deuren die allemaal versierd zijn met een mooi profiel. De aangename verrassing was de keuze in afwerkingen. Een keuze uit twaalf kleuren die perfect aansluiten bij de landelijke of cottage stijl. Bij het meubelbeslag kan u dezelfde afwerkingen kiezen die Aqua Prestige ook aanbiedt binnen haar kraanwerk. Liefst meer dan éénentwintig afwerkingen die ervoor zorgen dat zowel de kranen als het meubelbeslag een perfecte harmonie vormen met de rest van de badkamer. Voor het wastafeltablet kiest u uit meer dan tien soorten natuursteen met onderbouw of opbouw waskom.

Andrea: ”Toen ik vroeg naar een bijhorend bad begon de sympathieke persoon die me verder hielp te spreken over baden in Duroxiet en hun voordelen. De kers op de taart was dat de buitenkant van deze romantische baden op pootjes in dezelfde kleur kon als het badkamermeubel.” Deze ‘made in Belgium’ baden in Duroxiet zijn in een marmerbeton met een Gelcoat toplaag. Ze blijven hierdoor lekker lang warm en zijn zeer gemakkelijk in onderhoud. Ze kunnen afgewerkt worden met de buitenkant en de poten in een kleur naar keuze. Naast alle RAL kleuren kan u ook de kleuren van de landelijke meubelen van Aqua Prestige kiezen.

De uiteindelijke keuze kwam neer op het Regent meubel in de kleur ‘diamant grijs’ met een wastafeltablet in Camaiore marmer met een onderbouw waskom (klik hier!). Voor het kraanwerk koos Andrea uiteindelijk een Impero 3-gats wastafelkraan, een Impero bad/douchekraan op staande koppelingen en een Impero douche ensemble (klik hier!).

De buitenkant en pootjes van het Winston bad (klik hier!) kregen dezelfde kleur als het meubel. De klassieke handdoekdroger Victoria 5 (klik hier!) maakte het plaatje volledig af.

Keuze hebben is dus belangrijk. Zo krijgt u een badkamer die perfect bij uw past.

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Kijk dan eens gerust rond op deze website. Of maak gerust een afspraak om de showroom te bezoeken: klik hier !

  • Geplaatst op: 20 mei 2021 07:25
  • Auteur : Gilad