Over ons

Aqua Prestige, service op mensenmaat

Aqua Prestige werd in 1995 opgericht als familiebedrijf, een naam die we met trots dragen. Elk lid van ons team (en dus van de Aqua Prestige-familie) weet perfect wat zijn verantwoordelijkheden zijn. Daardoor speelt elk van onze werknemers een belangrijke rol in het goed reilen en zeilen van ons bedrijf. Maar er is meer: dankzij die persoonlijke betrokkenheid kunnen we u al meer dan 20 jaar de best mogelijke service bieden. Kwaliteit is immers nooit vanzelfsprekend.

Hebt u vragen voor ons? Stel ze dan gerust. Wij zijn er om u te helpen.

Uw badkamer in landelijke stijl

Bij ons vindt u een zeer ruime keuze van badkamers in cottage, klassieke en Engelse stijl. Het assortiment bestaat uit badkamermeubels, baden, wastafels, toiletten, kraanwerk, douches, radiatoren en toebehoren.

Verwezelijk Uw droom

Uw wensen en verwachtingen, aangevuld met onze know-how en ervaring, resulteren in uw droombadkamer. Voor het handgeschilderde badkamermeubel kan u kiezen uit het ruime kleurpallet van Aqua Prestige en hebt u de keuze een karaktervolle meerwaarde te geven door te opteren voor een marmeren, quartz of granieten tablet. Onze andere producten bieden ook talloze keuzes in afwerkingen en details. Zo creëren we samen uw unieke en persoonlijke oase, waar u tot rust kan komen en herbronnen in stijl.

Een kwalitatieve oplossing voor heel uw badkamer

Onze originele producten stralen sierlijkheid en gezelligheid uit, terwijl ze u voorzien van hedendaags comfort. Aqua Prestige kiest resoluut voor kwaliteit en service.