Aqua Prestige - stand 7110 - Paleis 7

Aqua Prestige en Aqua Sento hoopt u te kunnen verwelkomen op Batibouw 2019.

Zoals steeds pakken we uit met heel wat nieuwigheden die we tentoonstellen in verschillende trendy opstellingen.

 

De Miior uittrekbare LED spiegels krijgen de nodige aandacht. Deze ergonomische spiegels komen naar u toe in plaats dat u zich oncomfortabel over de lavabo heen moet buigen.

 

Pure Black & White is een nieuwkomer met sterallures. De tijdloze black & white combinatie in een hightech wastafeltablet en volledig op maat gemaakt zal zonder twijfel de nodige aandacht trekken.

 

De Cube collectie vult de rangen aan van onze producten die thuishoren in zowel de landelijke als de strakke hedendaagse badkamer. Het zwarte frame met een marmeren tablet geeft heel wat mogelijkheden voor diegene die eens wat anders wilt.

 

En gesproken over ‘eens iets anders willen’, met de Fifties collecties wordt u geteleporteerd naar de levensvreugde van de jaren 50 terwijl deze meubelen ook thuishoren in de design badkamer. Hier wordt uw creativiteit uitgedaagd. U kan namelijk op een unieke manier spelen met de afwerkingen van deze collectie.

 

Strak landelijk is in! En de Lodge collectie beantwoordt deze trend volledig met de rustieke natuurlijke afwerking in combinatie met de marmeren wastafeltabletten. Deze meubelen kunnen voor een groot deel op maat gemaakt worden.

 

De Pure Structure collectie wordt ook volledig op maat aangemaakt en is de ideale partner voor de Pure White of Pure Black & White wastafeltabletten. Een mat zwarte metalen structuur waarop deze in het oog springende tabletten volledig tot hun recht komen.

 

U ziet het, een groot aanbod nieuwigheden dat u kan ontdekken op onze stand 7110 in Paleis 7.

Batibouw gaat door in Brussels Expo van 21 februari tot 3 maart 2019.

 

Tot binnenkort,

Het Aqua Prestige team