News

Aqua Prestige - stand 7110 - Paleis 7

Aqua Prestige en Aqua Sento hoopt u te kunnen verwelkomen op Batibouw 2019.

Zoals steeds pakken we uit met heel wat nieuwigheden die we tentoonstellen in verschillende trendy opstellingen.

 

De Miior uittrekbare LED spiegels krijgen de nodige aandacht. Deze ergonomische spiegels komen naar u toe in plaats dat u zich oncomfortabel over de lavabo heen moet buigen.

 

Meer weergeven

Forest badkamermeubels

De Forest collectie berust op een tijdloos design, een fusie tussen natuur en techniek.
De open legger voor vrijstaande waskommen bestaat uit een eenvoudig metalen kader
waarop de legger in eikenhout komt te liggen. De diepte is 52 cm en de hoogte 34 cm,
terwijl de lengte volledig op maat mogelijk is, tussen 50 en 300 cm. Het metalen frame
wordt gelakt in het zwart of het wit. De legger in massief eikenhout wordt vernist en de
voorste rand kan recht zijn of de natuurlijke ruwe vorm van het hout behouden. U kan

Meer weergeven

Colonial multifunctionele plafonddouches

De Colonial multifunctionele plafonddouches geven u hedendaagse wellness in een cottage kleedje. De elegante plafonddouches kunnen buiten hun standaardfuncties (regendouche en waterval) uitgerust worden met chromotherapie en/of verstuivers.

Bijkomend kan u ook opteren voor afzonderlijke zijsproeiers en handdouche. Kies dan de thermostatische kraan met het overeenkomend aantal functies. Vul naar wens aan met aromatherapie of Bluetooth muzieksysteem om uw eigen ‘op maat’ douche ensemble samen te stellen.

Met vriendelijke groeten,

Het Aqua Prestige team

Meer weergeven

Nieuwe gietijzeren baden in landelijke stijl

Aqua Prestige lanceert een uitgebreide collectie gietijzeren baden in landelijke stijl. Gietijzer wordt van oudsher gebruikt voor vrijstaande baden. De binnenzijde is bekleed met email en de buitenkant is voorzien van een primer. Zo kan je gemakkelijk zelf je bad verven in de kleur naar keuze. Indien gewenst kunnen we optioneel de buitenkant en de poten afwerken in een RAL kleur naar keuze.

Meer weergeven

Nieuwe landelijke meubelen 2016

Onze nieuwe meubelen 2016 brengen dromen tot leven. Het Majerling meubel met 2 lavabo’s vult de badkamer met een elegant en statig meubel. De enkele of dubbele Orléans met zijn open leggers heeft een hoog ‘cottage’ gehalte. Het Louis Philippe meubel brengt een verfijnde en sierlijke toets. Wegdromen in charme met de enkele of dubbele Chambord. Of kiest u eerder voor een ‘Versailles’ stijl dankzij de enkele of dubbele Lara?

Meer weergeven

De nieuwe dubbele Majerling

Met trots presenteert Aqua Prestige de Majerling met 2 lavabo’s. Stijlvol fleurt deze uw landelijke badkamer op. In vergelijking met het Majerling meubel met 1 lavabo biedt het dubbele meubel meer opbergruimte dankzij de centrale console met zijn 3 soft-close laden. U kan de dubbele Majerling combineren met 2 spiegels of 1 brede spiegel.

Meer weergeven

NIEUW: HET LANDELIJKE ELYSÉE MEUBEL EN ELÉGANCE BAD

Het landelijk meubel Elysée smelt stijl en romantiek met elkaar samen. Dit badkamermeubel geeft uw badkamer een majestueuze uitstraling. Het ‘Versailles’ van weleer komt weer tot leven terwijl het u voorziet van een groot gebruiksgemak. De Elysée bestaat in twee versies: het model van 127 cm breed met één waskom of het model van 185 cm breed met 2 waskommen. Beide versies kunnen verder uitgerust worden van een spiegel of een spiegelkast. De Elysée kan gepersonaliseerd worden met 10 kleuren en 6 afwerkingen van meubelbeslag.

Meer weergeven